Yogalessen in Montcabrier van Joyce Mol ༄ Breathe, feel & heal

Mijn naam is Joyce Mol. Yoga docent, ademcoach en fascia therapie therapeut. Na 5 jaar een yoga studio in Nederland te hebben gehad en online trainingen te hebben ontwikkeld, heb ik nu veel zin om ook weer live les te geven. Dit ga ik doen in de vorm van wekelijkse lessen op Camping Deja Vu, Retreats en workshops op diverse andere locaties. Je kunt mij voor yogalessen ook inhuren voor events als retreats, bruiloften, teambuilding etc.
Ik woon sinds 1 jaar in de lot met mijn vriend Marik en mijn dochter Ines die in oktober in Cahors is geboren! Een nieuw avontuur.
Elke donderdag geef ik nu een yogales bij Camping Déjà Vu in Montcabrier van 10 tot 11 uur in de ochtend. Kosten zijn €15,- per persoon.
De lessen bestaan uit yin yoga oefeningen, flow yoga en ademhaling. Iedereen kan meedoen. Ook mensen die in de lot wonen (lotgenoten). Je hoeft er niet lenig voor te zijn! Yoga helpt bij fysieke en emotionele klachten.
Je kunt per les opgeven of per maand. Stuur een berichtje naar 0031612378040 of info@joycemol.com. Ook als je vragen hebt, laat het gerust weten.
Meer informatie over mijn lessen, cursussen en retreats vind je hier:
Ik geef ook privé sessies bij mij thuis in Puy L’évêque (half day retreats of klankschalen sessies). In combinatie met yoga, fascia therapie, kaartje trekken, thee, chocolade.
Alle informatie is te vinden op mijn website: www.joycemol.com

Verwante berichten