Yogalessen in Puy L’Eveque van Joyce Mol ༄ Breathe, feel & heal

Mijn naam is Joyce Mol. Ik woon sinds april 2022 in de lot met mijn vriend Marik en mijn dochter Ines die hier in Cahors is geboren.
Ik ben een Certified Yoga, adem en fascia therapie teacher. Daarbij maak ik ook gebruik van klankschalen en massage balletjes. Dit kan helpend zijn om chronische pijn en emotionele stagnaties te verminderen zodat je je weer beter in je vel voelt.
Je kunt bij mij thuis komen voor privé sessies in overleg of een wekelijkse yogales op zaterdagochtend in groepsverband. Deze sessies vinden plaats in de tipi. Meer informatie over de losse groepslessen vind je hier.
In de lente / zomer zullen de yogalessen weer buiten plaatsvinden op Camping Deja vu in Montcabrier.
Voor yoga bij Camping Deja vu op woensdag: https://joycemol.com/yoga-bij-camping-deja-vu-in-montcabrier/
Voor yoga bij Camping les Vignes op zaterdag: https://joycemol.com/yoga-at-camping-les-vignes-in-puy-leveque/
De yoga lessen bestaan uit yin yoga oefeningen, flow yoga en ademhaling technieken. Iedereen kan meedoen. Je hoeft er niet lenig voor te zijn! Yoga helpt bij fysieke en emotionele klachten. In Nederland en online heb ik veel mensen mogen begeleiden met chronische pijnklachten, ademhalingsproblemen, long covid en emotionele disbalans.
Yin Yoga en Fascia Therapie zijn hiervoor heel geschikt. Ik werk hierin met yoga oefeningen en zelfmassage technieken met massage ballen om de Fascia weer gezond en flexibel te maken en vastzittende emoties los te laten. Vaak heeft het oplossen van chronische pijnklachten te maken met levensstijl en kan je dit gemakkelijk oplossen door zelf dagelijks oefeningen toe te passen.
Daarnaast heb ik deze techniek aan therapeuten en coaches mogen leren waardoor zij dit nu ook in hun praktijk inzetten. Nu ik hier in Zuid-Frankrijk woon blijf ik dit met veel passie en plezier doorgeven aan de mensen hier én online.
 
Online vind je er hier ook meer informatie over op mijn online platform waar ik diverse online cursussen en lessen op aanbiedt: https://mindeventsfactory.com/
Ook kan je mij inhuren voor een ontspannen of actieve yogales / workshop voor vrienden en familie bijeenkomsten, retreats, bruiloften, teambuilding etc. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw event/bijeenkomst.
Stuur een berichtje naar 0033756426951 of info@joycemol.com als je vragen hebt of interesse in een van het  bovenstaande. Alle informatie over activiteiten in de lot is te vinden op mijn website: www.joycemol.com
Groetjes,
Joyce

Verwante berichten