Weer op zoek naar een andere huurwoning!

 

Hallo beste LOTgenoten,

Vorig voorjaar heb ik een oproep geplaatst, ik was in eerste instantie op zoek naar een tijdelijke gemeubileerde woning in de LOT en heb daarin ook vermeld dat mijn uiteindelijke doel was een huis met een tuin in de natuur en t allerliefst een houten huis/chalet, vanwege de heerlijke warme sfeer waar geen stenen huis tegenop kan ” .

Nu heb ik dit doel enigszins bijgesteld. Ik woon inmiddels in Frankrijk, in Saint Cirgues (46210) en weliswaar in een HOUTEN chalet (een rondins) op een terrein met groentetuin en kippen, dus zeker niet slecht, maar ‘t was voor tijdelijk, aangezien ‘t veel te klein is voor permanente bewoning.
De tijd is nu gekomen voor een (meer) permanente huurwoning en mijn zoektocht richt zich nu op:

Een huurwoning au calme met twee slaapkamers en een tuin, die ik mag omtoveren tot groententuin. Een woonplek dus waar ik logés kan ontvangen en mijn hobbies kan uitoefenen.
En ja, als deze woning als bonus dan ook nog van hout zou zijn …. dan is t echt een droom die uitkomt ????…… wat niet betekent dat ik niet al zeer tevreden ben met een fijne woning die voldoet aan de overige criteria :).

Ik ben blij met alle tips en ideeën en alvast hartelijk dank!

Hartelijke groet van Tiny
tel. 07-83674062
tinyroot@live.nl

Verwante berichten