Vlogster Lindsey Lillian in Frankrijk over Eau de Vie

Bonjour! Ik ben Lindsey Lillian, woon in Frankrijk en ik vind het leuk om mijn persoonlijke verhalen te vertellen over wat ik hier allemaal beleef.
De avonturen die ik hier In Frankrijk meemaak, de Franse cultuur
die ik opsnuif, de Franse gewoontes waarvan je soms aan moet wennen, het lekkere eten waarvan ik geniet en nog veel meer.
Wie weet zijn er bepaalde dingen die jij ook herkent uit mijn verhalen.
Je kunt ze allemaal lezen in mijn blog of bekijken in mijn vlog via Youtube.

In maart 2020 werd ik gecontacteerd door de redactie van Eau De Vie of ik voor hun e-magazine wilde gaan schrijven ✍️ ik ben Gerard en Yvonne erg dankbaar en natuurlijk ook Daan Berg❤️ Eau De Vie is een maandelijkse e-magazine voor Nederlandstaligen die van de Dordogne houden, in de Dordogne of omgeving wonen of een tweede huis hebben. Het e-magazine staat vol met nieuws, tips, verhalen, weetjes, evenementen, recepten en veel meer. Woon jij in de Dordogne of omgeving en vind je het leuk om iedere maand een gratis e-magazine te ontvangen? Meld je dan aan op de website: https://eaudevie.net 💦
#eaudevie

Verwante berichten