Prachtige hanen voor de liefhebber

Ik heb nog vier hanen die een nieuw huis zoeken. De witte is geboren op 20 juni 2020 en de drie andere zijn van 4 augustus 2020. Het zijn mixen van leghorn (papa) en legkip (hybride) en naakthals (bruin). De hanen die ik nog over heb zijn allemaal vol nekken (naakthalzen worden met een naakte hals geboren).
reacties naar info@lotgenoten.fr

Verwante berichten

Teakhouten stoel en houtkachel te koop

koloniale teakhouten stoel , breed 60cm, hoog110 cm,  zitdiepte 50 cm.  i.z.g.st. €100 Houtkachel   Deens ontwerp,  merk Osbe.  i.z.g.st.  dubbelwandig zowel stralings-als convectiewarmte. Hoogte  113,...

hulp gevraagd verhuiswagen laden, lossen

Hallo lotgenoten, Ik ga de Lot inruilen na ruim 16 jaar en heb een huis gekocht in de Charente, Net boven Angoulème. Ik ben mijn...

hulp gevraagd belasting vraagje

ik kreeg vd belasting uit ned. bericht dat ik binnen 4 weken een inkomensverklaring moet opsturen. Terwijl ik m'n aangifte 2019 gedaan heb in Ned. Heeft iemand...

Wat doen we met vader met de kerst?

Energieke babyboomer verwacht alleen te zijn deze laatste dagen van het jaar tenzij er een hartelijke dame is in vergelijkbare situatie die ook de...

Huurhuis gezocht in omgeving Dordogne voor langere tijd

Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een huur huis in Frankrijk omgeving Dordogne voor lange termijn. Omdat we de taal nog niet...