Nieuw…, singles in (ZW) Frankrijk (Facebook)!

Voor de Facebookpagina klik HIER.
De bedoeling van deze pagina is om Nederlandstalige singles in Frankrijk met elkaar in contact te brengen om samen van het geluk te genieten.
De eerste berichten:
Beste mensen, ik ben blij dat er al wat aanmeldingen in de groep Singles in Frankrijk zijn die ik heb kunnen accepteren. Er zijn er helaas ook een paar van wie dat niet gaat omdat de vragen niet allemaaal (correct) zijn ingevuld.
Let er s.v.p. op dat de foto duidelijk is, de woonplaats vermeld is, het geboortejaar uit max. 4 cijfers bestaat (…) en dat de laatste vraag beantwoord is: Ga je akkoord met de groepsregels van de beheerder?
Deze vragen zijn er niet voor niets en het is de bedoeling dat alle leden van de groep deze vragen beantwoorden.
Als je nog geen lid hebt kunnen worden en je hebt daarom wel verzocht, check even je aanmelding of neem contact met me op (desnoods via messenger).Tot gauw, Fleur In Frankrijk

 

Nou, laat ik dan maar de eerste zijn die zich voorstelt 😉
Al zo’n zes jaar woon ik in Dordogne. Ik ben hier gekomen met mijn vriend op lange afstand (1.000 km) en dat bleek vier jaar later niet meer te werken. Ik ben hem wel zeer dankbaar voor de steun die ik van hem kreeg om door te zetten met het zoeken naar een plekje voor mijn woonwagen, maar hij werd ineens toch verliefd op een Hollandse op 30 min. rijden. Het zat eraan te komen en ik voelde me vrij!
Ik werd wéér verliefd en dat heeft helaas niet lang mogen duren, maar het was heerlijk. Dat gevoel wil ik dus weer! Waarom niet? Maar waar vind ik dat? Gelukkig viel mijn oog op deze groep.
Kom ik hier die leuke avontuurlijke onconventionele stoere vent van rond de 60 tegen?
Stuur me een messenger-bericht, zodat we ongestoord kunnen chatten.

——-

Hallo iedereen. Fantastisch dat deze groep is ontstaan, ik denk zelf dat er idd nood aan is. Als single is het hier niet makkelijk om contacten te leggen. Ik ben 61, en als er een leuke man op mijn pad komt waar ik mee kan chatten, eens afspreken en wie weet……. Zou heerlijk zijn. Maar ook met een vrouw eens afspreken voor een praatje, etentje, uitstapje zou een welkom verzetje zijn. Of zelfs een reisje plannen als het klikt, is leuker dan alles alleen doen. Ikzelf ben zeer ondernemend, positief ingesteld en een jeugdige persoonlijkheid 🤣🤣🤣. Dus als iemand het aan durft……. 🙏👌👌

——-

Bonjour,
Met heel veel plezier woon ik sinds 2015 in de Périgord Noir. Dat plezier wil ik graag delen met een leuke Nederlandstalige man.
Op een gegeven moment ben ik op zoek gegaan op internet, maar ik zie alleen datingsites vooral in het Engels en/of niet gesloten. Ik spreek best goed Frans en Engels, maar een relatie wil ik toch echt in mijn moedertaal en privacy vind ik erg belangrijk.
Er zijn toch wel meer Nederlandstalige singles zoals ik in Frankrijk, dacht ik…
En de naam van de groep was geboren! * SINGLES IN FRANKRIJK *
Die groep heb ik nu opgericht, met de weinige ervaring die ik hierin heb. Dus positieve feedback is zeer welkom. Mijn bedoeling is dat iedere Nederlandstalige in Frankrijk die single is en een dito partner zoekt, hier veilig terecht kan. Ik heb geprobeerd de groep besloten te houden, want privacy vind ik er belangrijk. We hebben natuurlijk wel leden nodig!
Meld je aan bij Singles in Frankrijk en help me een leuke groep op te richten waarin alleenstaanden een gelijkgestemd maatje kunnen vinden.

Verwante berichten