Martin Bosdijk, Serviceimmo makelaar voor de Lot +33 6 83 48 66 32 martin@serviceimmo.nl

Wat doe ik bij ServiceImmo?

‘Mijn werk – en woongebied bevindt zich in het zuid-westen van Frankrijk, in het departement LOT (46). Eén van de mooiste en groenste departementen van Frankrijk.

Rust, ruimte, prachtige natuur , mooie dorpjes en bezienswaardigheden zijn hier volop te vinden, u raakt niet uitgekeken. En wat te denken van de heerlijke, alom geprezen, Cahors wijnen, te proeven bij de talrijke wijnchateaux.

Wanneer u toe bent aan de volgende stap in uw leven en ook een mooie toekomst tegemoet wilt gaan in dit prachtige land(schap), ben ik gaarne bereid u te helpen bij de keuze van uw nieuwe (vakantie)woning.

Zelf ben ik 15 jaar woonachtig in de LOT. Na uitgebreide zoektochten te hebben gedaan door geheel Frankrijk, bleek De LOT ‘een lot uit de loterij’ van harte aan te bevelen. Bespaar tijd en laat mij u begeleiden bij uw keuze naar uw nieuwe (vakantie)woning.

Bel mij gerust om eerst wat meer te weten te komen over deze (voor velen nog onbekende) prachtige streek.’

 

email: martin@serviceimmo.nl

Tel: +33 6 83 48 66 32

website: serviceimmo

 

Verwante berichten