hulp gevraagd verhuiswagen laden, lossen

Hallo lotgenoten,

Ik ga de Lot inruilen na ruim 16 jaar en heb een huis gekocht in de Charente, Net boven Angoulème. Ik ben mijn hele hebben en houden van ruim 100 m3 aan het inpakken in niet al te grote dozen. Maar ik zoek een paar sterke armen die mij kunnen helpen met het in de vrachtwagen te dragen en het er ook weer uit tillen……dus hulp met de verhuizing. Nu met Covid is natuurlijk de vraag wanneer. Ik hoop zelf op half Januari 2021 a.s. Ik kan zelf een wagen huren voor 20m2, de grootste die je kunt rijden met gewoon rijbewijs. Dus dat is geen punt. Het is alleen voornamelijk het tillen. Ik ben long en hart “patiënt” en ben gewoon snel buiten adem. En dat is onhandig. Maar ik kijk uit naar jonge krachtige armen. Mijn nieuwe huis is gemakkelijk te benaderen, over de weg in 3,5 uur vanaf mijn huis hier in 46250 Marminiac en rondom het huis ook op 3 manieren. De afstand is net iets minder dan 200 km. Wie wil mij helpen tegen betaling uiteraard! Hoor graag via info@lotgenoten.fr

Alvast enorm bedankt,
Mercedes Choufoer Life & Energy coach en kunstenares.

Verwante berichten

Teakhouten stoel en houtkachel te koop

koloniale teakhouten stoel , breed 60cm, hoog110 cm,  zitdiepte 50 cm.  i.z.g.st. €100 Houtkachel   Deens ontwerp,  merk Osbe.  i.z.g.st.  dubbelwandig zowel stralings-als convectiewarmte. Hoogte  113,...

hulp gevraagd belasting vraagje

ik kreeg vd belasting uit ned. bericht dat ik binnen 4 weken een inkomensverklaring moet opsturen. Terwijl ik m'n aangifte 2019 gedaan heb in Ned. Heeft iemand...

Wat doen we met vader met de kerst?

Energieke babyboomer verwacht alleen te zijn deze laatste dagen van het jaar tenzij er een hartelijke dame is in vergelijkbare situatie die ook de...

Prachtige hanen voor de liefhebber

Ik heb nog vier hanen die een nieuw huis zoeken. De witte is geboren op 20 juni 2020 en de drie andere zijn van...

Huurhuis gezocht in omgeving Dordogne voor langere tijd

Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een huur huis in Frankrijk omgeving Dordogne voor lange termijn. Omdat we de taal nog niet...