De vloggende bestemming

Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409. 37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland. En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs! Sinds kort heb ik een adoptiehondje uit Spanje! ChiKo is zijn naam en hij is de ster van de vlogs. Ik heb hem persoonlijk opgehaald in de buurt van Malaga en dat hele avontuur heb ik gefilmd en een serie van gemaakt. Samen trekken we eropuit en alle belevenissen kan je wekelijks zien in mijn vlogs. Rij jij met mij mee de aankomende tijd? Aanrader!! Kijk hier!!

Vorig artikelDe Franse kus
Volgend artikelEven…

Verwante berichten