De vloggende bestemming

Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409. 37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland. En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs! Sinds kort heb ik een adoptiehondje uit Spanje! ChiKo is zijn naam en hij is de ster van de vlogs. Ik heb hem persoonlijk opgehaald in de buurt van Malaga en dat hele avontuur heb ik gefilmd en een serie van gemaakt. Samen trekken we eropuit en alle belevenissen kan je wekelijks zien in mijn vlogs. Rij jij met mij mee de aankomende tijd? Aanrader!! Kijk hier!!

Verwante berichten

Aoûtats komen in augustus maar dit jaar…

Door: Liesbet den Daas, Calvignac. In een vorig leven, toen ik nog een jolige studente was en tevens actief als parttime tv-presentatrice, vloog ik voor...

Verhaaltje over paddestoelen (Asjha vd Akker)

Er zwaait een oude vrouw in regenjas naar ons, maar ik herken haar niet. Als we dichterbij komen zie ik dat het onze buurvrouw...

Even…

  In La France Profonde is er in elk geval één Nederlands woord waar geen vertaling voor bestaat en dat is ‘even’. Er gaat hier...

De Franse kus

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met de Zuid-Europese zoen-gewoonte was toen ik in het Utrechts volwassenenonderwijs een klasje met Engels-lerenden had....