horecaondernemers gezocht voor studie opdracht

(Aanmelden voor onderstaand kan ook via info@lotgenoten.fr)

Ik zal mij als eerste even voorstellen. Ik ben Casper van Peet en momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek voor mijn opleiding commerciële economie. Dit voer ik uit bij het bedrijf TIPPR, TIPPR is de Tinder van de Horeca en connect in Nederland dagelijks meer dan 20.000 horecaondernemers met horecaleveranciers.

Voor mijn onderzoek ben ik bezig met een Route-2-Market plan voor Frankrijk. Onderdeel van dit onderzoek zijn interviews die ik afleg met Franse horecaondernemers en leveranciers. Omdat het momenteel erg lastig is om in contact te komen met Franse horecaondernemers of leveranciers was ik benieuwd of u mij wellicht hierbij verder zou kunnen helpen?

Het zou gaan om een interview met horecaondernemers of leveranciers over de manier hoe ze in contact komen en producten bestellen. Het interview zal gehouden worden via de telefoon en in het Engels (of Nederlands) en duurt maximaal 45 minuten.

Het zou heel fijn zijn als er een manier is hoe u mij verder kunt helpen om in contact komen met Franse horecaondernemers of leveranciers.

Ik hoor graag van u.
Vriendelijke groet,
Casper van Peet
+31 (0)6 – 83170531

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.