gezocht: cliënt gesprekstherapie voor studente toegepaste psychologie omg. Gourdon

Ik wil graag een aanbod doen voor Lotgenoten in het kader van mijn opleiding. Vorig jaar heb ik de HBO opleiding Toegepaste Psychologie afgerond. Ik ben nu bezig met de post-hbo opleiding tot register Counsellor-psycholoog via de Stichting Counselling Nederland.
Bij mijn studie hoort een opdracht met een reële cliënt, bestaande uit een intakegesprek en een eerste sessie gesprekstherapie met iemand die kampt met stress gerelateerde klachten of andere levensvragen. Het gaat om een laagdrempelige vorm van therapie. De eerste sessie zal worden opgenomen ter beoordeling (alleen geluid), uiteraard volledig vertrouwelijk (alles zal worden geanonimiseerd).
Dit is een kans voor iemand die al wat langer met een probleem rondloopt en er niet goed raad mee weet.
De intake plus de eerste sessie zijn kosteloos, omdat het in een opleidingssituatie plaats vindt. De cliënt in kwestie is uiteraard volledig vrij het hierbij te laten of te kiezen om het counsellingproces verder in te gaan, tegen gereduceerd tarief (geldt tot januari 2021).
Het beste zou zijn, om reistijden zoveel mogelijk te beperken, als iemand in de omgeving van Souillac of Gourdon woont. Het zou gaan om minimaal 2 sessies in de periode tussen 1 juli en 15 augustus.
Ik behoud me het recht voor te beoordelen of de casus geschikt is voor de opdracht. Het moet in dit geval gaan om Nederlandstalige cliënten (i.v.m. de geluidsopname en de beoordeling).
Alvast dank voor de medewerking.
Vriendelijke groet,
Birgit
B.K. Katan – de Wolff , Bsc
0033 641004284
0031 653582448

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.