Verkoop huisraad, tuin mat. enzenz ivm verhuizing

Wij verhuizen en hebben heel wat te koop voor in en rond het huis : bedden, kasten, tafels, stoelen, decoratie, huisraad, tuinmateriaal,
tuinmeubelen, enz…

Over te nemen materiaal : Tafels, stoelen, zitbank Kinderstoel Biljart KofferLederen zetels (3-zit, 2-zit) Kasten Salontafel Kinderbedjes 2 x Bedden + matrassen + lattenbodems Nachttafels + nachtkastjes Bedbank + matras Tafeltjes + stoelen op de kamers Verlichting Lederen zeteltjes op de kamers Nachtlampjes Koffiemachine BravilorDresseertafel met graniet blad Kast met granietblad Kenwood Koelkast klein voor ontbijt Dranken koelkast Diepvries voor ijsjes (Mr Freeze) Tafels 10 x Stoelen 20 x Grote koelcontainer 85 liter + koelelementen Broodbakoven op chamottesteen Rijskast Deegkneder Professionele parasols + voet Tuintafels + stoelen Fermob Dekbedden, lakens, kussenslopen, matrasbeschermers, Donsdekens, hoofdkussens Badhanddoeken, handdoeken, washandjes, douchematten John Deere (coupe, kipbak, 9 frontgewichten, aanhangwagen, enz…) Brandhout

Alles mag weg, al bij al genoeg redenen om eens langs te komen.
Bel ons om af te spreken of stuur een mail :
Tél : +33680630354 of +33786045327
Adres : Lieu dit “Caubel”
            Saint Pierre de Caubel
            47380 PINEL HAUTERIVE
Tot ziens in Caubel,
Frank en Hilde Puype-Vermeersch

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.