Loopbaan coaching in Frankrijk

Loopbaan coaching in Frankrijk!

Na 20 jaar als loopbaancoach gewerkt te hebben wil ik mijn fantastisch mooie vak nu uitoefenen in Frankrijk!

Een week loopbaan coaching in de Lot in Frankrijk. Logeren in een B&B op het platteland in de Franse streek de Lot, tegen de Dordogne aan.

Hoofd leegmaken, wandelen, cultuur snuiven, goddelijk eten, zwemmen, geen verplichtingen behalve na te denken over jouw loopbaan. Wat doe je nu, met hoeveel plezier ga je naar je werk en denk je dat de komende 10, 20 of 30 jaar nog vol te houden, mentaal of fysiek? In hoeverre sluit jouw cv nog aan op de veranderende arbeidsmarkt? Of is er een kans dat je baan dit komende jaar gaat verdwijnen? Of weet je het gewoon even niet meer en wil je alles nu op een rijtje zetten?

Ik bied 5 dagen coaching aan tegen gereduceerd tarief! Ik kan dit aanbieden aan 5 geïnteresseerden in de periode tussen 1 april en 15 juni 2020.

Reis en verblijf in de B&B met ontbijt op eigen kosten. De coaching bied ik aan tegen een gereduceerd tarief.

Wie het eerst komt wie het eerst maalt, laat me weten via een persoonlijk berichtje. Ik hoop je in La Douce France te zien!

Voor meer informatie kun je met mij contact opnemen via mail, Facebook of telefoon:

Liesbeth Van Drongelen

Lvandrongelen@hotmail.com

0031652303924

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.